Termenii si conditiile

utilizarii aplicatiei online de raportare ADMINISTRARE.RO


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui portal prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui portal de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ADMINISTRARE.RO, in calitate de proprietar al portalului rapoarte.administrare.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru portalul rapoarte.administrare.ro pentru care ADMINISTRARE.RO are calitatea de proprietar. Portalul rapoarte.administrare.ro va fi denumit generic, in mod individual Portal in cele ce urmeaza.

Conditii de utilizare. Garantii. Portalul este furnizat de catre ADMINISTRARE.RO pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. ADMINISTRARE.RO depune eforturi ca disponibilitatea si continutul portalului sa satisfaca toate exigentele. Cu toate acestea, utilizatorul foloseste Portalul pe riscul propriu, ADMINISTRARE.RO fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Portalului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Portal. ADMINISTRARE.RO nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Portal. ADMINISTRARE.RO nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Portal.

Securitate. Daca utilizati Portalul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Portal cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ADMINISTRARE.RO pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui Portal si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari. Utilizatorii Portalului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Portalului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ADMINISTRARE.RO sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. ADMINISTRARE.RO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Confidentialitate. Prin crearea unui cont sunteti de acord ca adresa de email, nr. de telefon sau alte date furnizate de dvs. sa fie utilizate de ADMINISTRARE.RO exclusiv pentru informarea dvs. referitor de sumele de plata lunare si situația financiară a proprietații/lor, cat si pentru situatiile de avarii la instalațiile sanitare.

Legislatie. Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, i n termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ADMINISTRARE.RO. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ADMINISTRARE.RO.

Va multumim !Inapoi la pagina de conectare